Tapahtumat

Vuosikokous päätti, että viime vuonna valittu hallitus kutsuu halutessaan ennen kesää koolle yhdistyksen ylimääräisen kokouksen sääntöjen 8. pykälän edellyttämällä tavalla valitsemaan yhdistykselle uutta hallitusta. Avoimeksi jäi osallistuminen toukokuun Yhden Päivän Jutun toteuttamiseen. Jos hallitus saadaan valittua, kaupungin tapahtumaan ilmeisesti...
Cádiz - la ciudad más antigua de toda Europa, en Kaupunginkellari. El programa se puede también seguir en español.   Sisäänkäynti Kaupunginkellariin, joka on kaupungin kulttuuriyhdistysten yhteiskäytössä oleva tila kaupungintalon kupeessa.  
Asturian matkamme muistelun satoa Matti Kämäräisen toimiessa muistelemisen johdattelijana. Oheiset kuvat kertovat osaltaan, mistä jäitkään paitsi, jos et lähtenyt reissuun. Mutta ehkä sitten ensi kerralla olet sinäkin mukana! Klikkaa kuvaa, niin näet sen täysikokoisena!
Espanjan muuttolinnut Kokenut Espanjan kävijä ja linturetkien järjestäjä Heikki Eriksson Helsingin seudun lintutieteellisestä yhdistyksestä Tringa ry:stä kertoi muuttolinnuista Suomen ja Espanjan välillä. Tilaisuus oli tosi mielenkiintoinen. Yleisöltä sateli paljon kysymyksiä ja Heikki Erikssonilta yleisö sai niihin osuvat vastaukset. Tilaisuuteen oli tullut...
Muistathan perinteisen elokuun paellafiestamme su 26.8.2018 klo 16 alkaen. Vietimme kivan onnistuneen paellafiestan sateesta huolimatta. Kiitokset kaikille!