Ovatko syyllisiä saamattomat poliitikot vai vastuuttomat kansalaiset?, kysyy MálagaHoyn pilapiirtäjä 28.9.2020

0
50

Ketä minun pitää kiittää, kyselee pilapiirroksessa koronavirus riemusta hyppien. Aiheellinen kysymys, onhan Espanjan pandemiatilanne Euroopan vaikein. Mikä siihen sitten lieneekään syynä, minä panisin syyn maan kahvilakulttuurille. Kahviloissa kaikki, tai ainakin melkein kaikki tapaavat toisensa, jos ei peräti kaksi kertaa niin helposti kerran päivässä vähintään. Siihen sitten vielä lisäksi ravintolaillat ja uimarantaelämä. Kuvaavaa tilanteelle on se, että nyt ollaan suosittelemassa jouluisia perhetapaamisia korkeintaan 6 hengen kesken. Perheen kesken kun tietenkin pitää halailla ja suukotella. Loppiaisen joulukulkueet kaduilla tietäjineen ollaan kieltämässä, helmikuun karnevaalit perumassa. Kaikki, mikä on sitä espanjalaisinta elämää, ollaan poistamassa kalenterista.

Lehden pilapiirros

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here