Trump saa hoidoksi sinkkiä, d-vitamiinia ja famotidinaa; MálagaHoy 3.10.2020

0
57

Presidentti Trump siirrettiin varotoimenpiteenä hoitoon sotilassairaalaan sairastuttuaan koronavirukseen torstaina. Hänen kerrotaan kärsivän mm. päänsärystä ja väsymyksestä. Virkaansa hän hoitaa sairaalasta käsin. Hänelle on annettu myös ilmeisesti immuunipuolustusta lisäävää lääkitystä sekoituksena ”anticuerpos policlonal de Regeneron”. Sinkki ja d-vitamiini lisäävät myös vastustuskykyä. Mainittujen lisäksi lääkitykseen kuuluu melatoniini ja aspiriini. Painettu lehti sisältää lääkityksestä enemmän tietoa kuin oheinen linkki päivän lehteen. Mainitun famotidinan sivuvaikutuksena netin info kertoo hermostolliset oireet, jotka eivät varmaan olisi tarpeen. Päivän lehden uutinen!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here