Onko nykyhallitus uhka suomalaisten omistamille asunnoille? ;MálagaHoy 5.10.2020

0
53

Siitä huolimatta että Espanjan nykyinen vasemmistohallitus tiettävästi suunnitteli parantavansa asuntojen omaisuusturvaa laittomia asuntojen haltuunottoja vastaan, pääministeripuolue PSOE on olevinaan tietämättä mistään hallituskumppanipuolueensa Podemosin (vastaa Suomen Vasemmistoliittoa) Pablo Iglesiaksen sympatisoidessa asunnonvaltaajia. Tuota uutista lukiessa tulee mieleen, ovatko suomalaistenkaan hyväuskoisesti hankkimat asunnot turvassa tuon pääministerin sijaisen lausuntojen valossa. Riippuen paikkakunnasta täällä Espanjassa asunnonvaltaajia ei saa asunnon laillinen omistaja häädettyä pitkiin aikoihin, vaikka kuinka pystyisi osoittamaan omistavansa vallatun asunnon. Tähän asiaintilaan on suunniteltu korjausta, mutta onko asia nyt unohdettu. Lue lisää lehdestä!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here