Nuorisolle näytettävä koronan pahimmat oireet; MálagaHoy 14.10.2020

0
30

Carlos Colón osoittaa kolumnissaan nuorten viimeaikaisen käytöksen kaikinpuolisen typeryyden. Kyseinen koronarajoituksista piittaamaton juhlinta ja riehuminenhan ei ole vain espanjalainen ilmiö. Granadan yliopisto vastikään esimerkiksi jouduttiin sulkemaan. Granadan ja muiden kaupunkien tapauksia hän kuvaa typeryyden huipuksi ja itsekkyyden riemujuhlaksi. Hän vertaa ryyppyjuhlien järjestämistä Pieter Brueghel vanhemman kuvaukseen Kuoleman riemuvoitosta. Ohessa kyseinen teos.

Pieter Bruegelin ”Kuoleman riemuvoitto”

Elämme vaikeita aikoja kuvittelemalla toisinaan, etteivät ne koskisi meitä. Kolumnistin mielestä, jos ei järkipuhe, eivät kiellot, eikä sakottaminen poliisinkin ollessa ylityöllistetty auta, ainoa tapa on lisätä pelkoa ja näyttää taudin pahimmat oireet. Vain siten nämä idioottimaisimmatkin nulikat saataisiin ehkä uskomaan, eivätkä näin ainakaan voisi verhoutua tietämättömyyden taakse tai esittää, etteivät olisi tietoisia tekojensa seurauksista.

Lue kolumni!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here