Koronarajoituksia jatketaan 25.1. asti Andalusiassa; MálagaHoy 11.1.2021

0
511

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi asetettuja rajoituksia ihmisten liikkumiseen ja kahviloiden ja baarien aukioloaikoihin jatketaan kahdella viikolla 24.1. ja 25.1. väliseen keskiyöhön asti.

Tänään keskiyöstä voimaan astuneiden määräysten mukaan on voimassa iltakymmenen ja aamukuuden välinen ulkonaliikkumiskielto. Kahviloiden, joissa tarjoillaan alkoholijuomia, tulee sulkea ovensa iltakuuden ja kahdeksan välillä. Muut kahvilat saavat pitää ovensa auki iltakahdeksaan. Noutomyynti on kuitenkin luvallinen puoli kymmeneen asti. Jos kahvila tai ravintola itse toimittaa annoksen asiakkaan kotiin, se voi tapahtua myöhemmin.

Tuosta kahden tunnin katkosta ravintoloitsijat ovat erityisen pahoillaan.

Maakuntahallinto katsoo, että kyseisten rajoitusten jatkaminen on tarpeen kolmannen aallon pysäyttämiseksi.

Lue tarkemmin!

Oheisesta Fuengirola-tv:n sivuston taulukosta näet ajantasaiset tartuntaluvut.

Kommentti: Huolimatta joulukuussa tapahtuneesta myönteisestä kehityksestä, esimerkiksi Fuengirolan tartuntaluvut pysyttelevät edelleen hiukan yli 200:n tuntumassa eli tilanne on siellä Helsinkiä pahempi.