Filomenamyrskyn jäljiltä rannoilla isot kunnostustyöt; MálagaHoy 12.1.2021

0
216

Aurinkorannikon kaupungit aloittelevat rantojensa kunnostusurakoita. Myrsky kohteli pahiten juuri rantoja tuoden niille kaikenlaista roskaa. Esteponan rannoille ajautui runsaasti kasvijätettä ja muuta roskaa, joita nyt raivataan traktoreilla ja muilla työkoneilla. Mijasin rannat ovat kärsineet erityisen pahoin ja kunnostus aiheuttaa ainakin 150.000 euron kulut. Torremolinosissa on kulkeutunut paljon hiekkaa ja palmuja irronnut maasta. Sekä Torremolinosissa että Fuengirolassa myös rantapaseot ja kulkuväylät ovat kärsineet ja vaativat korjausta. Fuengirolassa kärsi pahiten Sohailin linnan edustalla tulvineen Fuengirola-joen uoma. Joen uoman puistikko turmeltui erityisen pahoin.

Lue tarkemmin vahingoista!

Toisaalla lehdessä kerrotaan myös lukuisista onnettomuuksista, joissa myös ihmishenkiä menetettiin. Sattui useita onnettomuuksia, joissa auto tai moottoripyörä ajautui virran vietäväksi. Vakuutusyhtiöt tietävät kertoa lähes tuhannesta vahinkotapauksesta ja neljään miljoonaan euroon yltävistä vahingoista. Eniten vahinkoja tapahtui Mijasissa.

Lue tarkemmin!