Malagan kaupunki sulkeutuu; MálagaHoy 1.2.2021

0
106

Malagan kaupunki on nyt ylittänyt 1000 koronavirukseen sairastuneen rajan 100.000 asukasta kohden. Kaupunki on siis päättänyt sulkea kaikki baarit, ravintolat ja kahvilat sekä kaikki ei välttämättömät kaupat. Sulku tulee kestämään kaksi viikkoa ja se tulee voimaan keskiviikkona.

Vaikka viime viikolla sululta täpärästi vältyttiin, kuluneen maanantain arvo oli 1008 sairastunutta. Viime aikoina monet tahot Malagan pormestaria myöten vetosivat asukkaisiin kontaktien välttämiseksi mutta se ei nähtävästi auttanut.

Malagan provinssin 13 eri paikkakunnalla tullaan myös suorittamaan massiivisia koronavirustestauksia alkaneella viikolla. Testien tulokset testattavat saavat tietoonsa jo vartin kuluessa.

Lue tarkemmin!

Kommentti: Monet ”suomalaispaikkakunnat”, kuten Mijas ja Fuengirola saattavat kokea saman kohtalon. Niiden arvot hipovat jo tuota raja-arvoa.