Malagan seudun rajoitukset helpottumassa; MálagaHoy 16.2.2021

0
70

Torstaina 18.2. päätetään, mitkä Malagan provinssin paikkakunnat vapautetaan liikkumisrajoituksista. Jos ilmaantuvuusluku pysyy alle 500, listalla ovat mahdollisesti myös esimerkiksi Benalmádena ja Fuengirola. Esteponan, Marbellan ja Mijasin osalta ilmaantuvuusluku ei vielä ole laskenut tuon 500 alle. Malagan kaupunki voidaan myös vapauttaa näistä rajoituksista. Tähän asti paikkakuntien välillä ei ole saanut liikkua kuin ihan välttämättömistä syistä.

Maanantaina Malagan arvo oli 517,9, tiistaina 463,6. Fuengirolan arvo oli tänään tiistaina 476,8.

Viranomaiset kokoontuvat torstaina päättämään rajoituksista. Päätökset tulevat voimaan lauantaina 20.2.2021.

Lähde

Kommentti: Hyvään suuntaan ollaan siis menossa. Fuengirolan arvo on ollut useamman viikon selvästi yli 500. Luonnollisesti ollaan vielä kaukana Suomen vastaavista luvuista. Hyvinkään ilmaantuvuusluku on esimerkiksi ollut jo pitkään kymmenesosa noista luvuista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here