Andalusia harkitsee rajoitusten tiukentamista 9.4. alkaen; MálagaHoy 5.4.2021

0
46

Andalusian nykyisten koronarajoitusten päättyessä perjantaina 9.4. harkitaan rajoitusten mahdollista tiukentamista pääsiäisen jälkeisten tartuntavuuslukujen valossa. Andalusian presidentti Juanma Moreno on jo varoittanut mahdollisista muutoksista rajoituksiin. Viimeisimmät tiedot tartunnoista eivät lupaa hyvää.

Lähde

Kommentti: Espanjan ilmaantuvuusluvut kävivät kuukausia sitten tosi korkealla verrattuna Suomen vastaaviin lukuihin. Nyttemmin maan keskimääräiset arvot ovat lähellä Suomen lukuja. Erityisesti Fuengirolan ilmaantuvuusluku oli vielä pari viikkoa sitten noin kolmasosa Hyvinkään vastaavasta. Nyt sekin on jo noussut lähelle 80 eli tosin vielä paljon alempi kuin Hyvinkään lukema 130.

Katso Fuengirolan viimeinen ilmaantuvuusluku!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here