Helsingin seudulla paikoin korkeampi koronailmaantuvuus; MálagaHoy 19.8.21

0
50

Aurinkorannikolla koronan ilmaantuvuusluvut ovat viime aikoina olleet laskemaan päin. Vaikka ajoittaisia nousuja on havaittavissa, trendi näyttää nyt olevan parempaan päin. Vastikään alueella siirryttiin rajoituksissa kolmostasolta kakkostasolle. Viimeinen ilmaantuvuusluku oli 390,8 sairastunutta 100000 asukasta kohden kahden viikon aikana.

Lue tarkemmin!

Kommentti: MálagaHoy ei luonnollisesti vertaa ilmaantuvuuslukuja Suomen vastaaviin arvoihin. Meidän on vaan mielenkiintoista todeta, että tälläkin hetkellä esimerkiksi Vantaan arvot ylittävät reippaasti mainitun sikäläisen arvon. Helsingin ilmaantuvuuslukukin 361 ja Vantaan arvo yli 400 ovat lähellä noita arvoja. Fuengirolan arvo oli tänään 19.8. vähän yli 300 tapausta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here